Battlefield: Foam - On Steroids 1 / Indoor 3

Er zijn nog plekken beschikbaar voor dit evenement!

Wanneer

26-08-2018

Waar

Buurtcentrum De Speler
Thorbeckelaan 18
3552 CS Utrecht

Informatie

Tijd om het anders te doen! Na twee succesvolle 'casual' NERF wars in een wat kleinere gymzaal, pakken we deze keer wat groter uit. De nieuwe locatie is groter, we zijn er langer, en er is een daadwerkelijke keuken voor de schaft. Ook nieuw deze keer is Battlefield: Foam - On Steroids, het begin van onze eigen NERF 'league', speciaal voor modders!

Wat krijg je sowieso?

  • Een georganiseerde Nerf war waar je op andere gekken met speelgoedpistolen schiet.
  • Frisdrank, ranja, water, koffie, thee inbegrepen.
  • Wij regelen darts! Dit zijn waffleheads die in de gangbare NERF blasters passen. Andere blasters zoals Airwarriors en Nerf MEGA mogen gebruikt worden, maar regel je eigen darts.

Wat fix ik zelf?

  • Schoenen voor de gymzaal.
  • Oogbescherming. Wat je adequaat vindt bepaal je zelf, zo lang als je maar iets voor je ogen hebt.
    Let op! voor On Steroids willen we wel graag fatsoenlijke oogbescherming zien.
  • Een eigen blaster is een pre, maar wij hebben als Orga ook dingen te leen.
    Let op! voor On Steroids dien je echt je eigen blasters mee te nemen.

Dit event bestaat uit 3 delen:

On Steroids - € 12.00

Van 10:00 uur tot 13:00 uur

Nog 22 plekken beschikbaar

BF:F On Steroids is opgezet als een competitie tussen teams. Demodde wapens zijn toegestaan mits ze geen gaten in de muren schieten. De competitie zal bestaan uit teams die het tegen elkaar opnemen, in een door de deelnemers te bepalen speltype. Veiligheidsbrillen zijn hier verplicht.

Schaft - € 5.00

Van 13:00 uur tot 14:00 uur

Nog 21 plekken beschikbaar

Lunch! Ook als maar met één van de twee BF:F’s meedoet, kun je je hiervoor aanmelden (puur voor de lunch komen mag natuurlijk ook). Er zullen broodjes, beleg en hamburgers zijn. Er zijn ook vegetarische burgers, geef dit wel bij je inschrijving aan!

Casual - € 12.00

Van 14:00 uur tot 18:00 uur

Nog 22 plekken beschikbaar

Het “main” event van BF:F. In principe worden hier alleen stock wapens gebruikt, en de speltypes worden bepaald door de deelnemers. Hier wordt vervolgens ook een competitie gehouden voor een fun-prijs. Mocht er nog tijd en interesse zijn, spelen we aan het einde ook nog met Rival.We bewaren deze gegevens tot maximaal 2 jaar na het evenement. Na deze periode worden gegevens geanonimiseerd.

Het is helaas niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven. De inschrijvingen zijn gesloten op 25-08-2018 10:00